Producători produse pentru curățare centrale, șeminee, sobe de gudron și funingine sau stirigie.

Daky Group SRL, experiență și profesionalism

Suntem liderii pieței de combatere a cărtițelor si a dăunătorilor din gazon, din România, de peste 20 de ani. Însă nu doar prețul face diferența, oferim un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi! Cunoaștem entuziasmul ce însoțește comanda plasată pe site-ul nostru și de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapidă și transport asigurat astfel incât să te poți bucura cât mai repede de produsele cumpărate.

Suntem la un click distanță. Toate produsele de care ai nevoie sunt la ușa ta in câteva ore. Asta inseamna ca Daky group este întotdeauna aproape de tine!

Avem curajul si disponibilitatea de a influenta pozitiv natura și ne dedicăm clienților nostri astfel incat sa beneficieze de o experiență completă privind produsele noastre!

Cum să obții un gazon perfect!

Un gazon perfect nu presupune doar însămânțarea unor semințe de gazon de calitate, ci are nevoie și de multă ingrijire și de observare atentă a schimbărilor care survin in timp și desigur de prevenirea și combaterea dăunătorilor, care pot distruge toată investiția inițială.

Detalii

Echipa noastră

Ne caracterizează o atitudine prietenoasă și punem clientul pe primul loc cu informații și recomandări concrete.
Răspundem cu interes nevoilor zilnice ale clienților rezolvând rapid orice problemă.
Experiența acumulată în această zonă ne obligă să gestionăm eficient problemele ce apar in cadrul companiei incercând să găsim calea spre perfomanță, furnizănd produse de cea mai înaltă calitate cu eficiență dovedită.

Impresii clienți:

Căutam distribuitori :

Cautam distribuitori pentru fiecare judet: Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Caras Severinsi Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea.

© 2018 Daky Group. Toate drepturile rezervate.